TopGGz Keurmerk

Vul een zoekwoord in

Ervaringen

André: succesvolle cognitieve training

Ik ben aan de drank geraakt door een opeenstapeling van lichamelijke klachten. Natuurlijk probeerde ik steeds weer te stoppen, maar dat lukte niet. Alcohol overheerste meer en meer mijn leven. Ook mijn geheugen werd steeds slechter. Daar had vooral mijn omgeving veel last van.

Karin: stabiliteit door de behandeling

Mijn dochter heeft met een rechterlijke machtiging een opname geregeld. Ik was ernstig verslaafd was aan alcohol. En achteraf kan ik zeggen: het was echt nodig.

Weer aan het werk dankzij gerichte therapie en inzet van het netwerk

Freek (56) wordt na jaren ambulante verslavingszorg doorverwezen naar het Korsakov Centrum. Inmiddels is hij weer aan het werk, onder begeleiding van een werkcoach.

Gebaat bij een goede dagstructuur

Elly, een 57-jarige alcoholafhankelijke hoogopgeleide vrouw wordt opgenomen met een Rechterlijke Machtiging voor 6 maanden. Er is sprake van ernstige zelfverwaarlozing, waardoor er gevaarlijke situaties zijn ontstaan. Kan zij nog herstellen

Duurzame onthouding leidt tot verbeterd geheugen

Dirk is door een instelling voor verslavingszorg doorverwezen naar het Korsakov Centrum. Dirk (53) zit al een tijdje thuis en wil weer aan het werk. Maar zijn verwijzer vermoedt dat er sprake is van cognitieve stoornissen.

meer laden...